تاریخ : چهارشنبه 12 آذر 1399

حضور پژوهشگران مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه در بین 2 درصد دانشمندان برتر دنیا

طبق آخرین ارزیابی انجام شده در دانشگاه استنفورد که براساس داده های پایگاه استنادی اسکوپوس موسسه الزویر صورت گرفته است، فهرست 2 درصد دانشمندان برتر دنیا منتشر شد.
طبق آخرین ارزیابی انجام­ شده در دانشگاه استنفورد که براساس داده­ های پایگاه استنادی اسکوپوس موسسه الزویر صورت گرفته است، فهرست 2 درصد دانشمندان برتر دنیا منتشر شد.  در فهرست اسامی 160 هزار دانشمند برتر معرفی شده دنیا، نام 433 دانشمند از کشورمان به چشم می خورد، که آقای دکتر هومان مرادپور از اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه و آقای دکتر بهزاد اسلام پناه، همکار پژوهشی پاره وقت مرکز نیز در زمره این افراد هستند.
در فهرست یادشده که در 20 رشته موضوعی و 174 زمینه تخصصی طبقه­ بندی شده است، شاخص­ هایی چون بیشترین مقالات نگارش شده، تعداد ارجاعات و میزان استنادها به مقالات انتشاریافته ملاک ارزیابی بوده است.